Confidenţialitate

Arad: 70 de taximetriști au mers la vaccinare la centrul drive-thru | AUDIO

Aproximativ 70 de taximetrişti au mers în coloană la centrul de vaccinare anti-COVID-19 drive-thru din orașul Arad, pentru a se imuniza.
Operaţiunea a mers repede, pentru că au fost disponibile mai multe fluxuri de vaccinare. Printre taximetriştii care s-au imunizat se numără mai mulţi din ţări asiatice, care lucrează de luni de zile la o companie de profil din Arad.

”Vrei să te vaccinezi?

Trebuie să ne vaccinăm dacă vrem să fim bine. În cele din urmă, e singura soluție care ne poate salva”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Acțiunea face parte din campania autorităților de încurajare a vccinării. Viceprimarul Aradului, Lazăr Faur:

”Alături de noi, taximetriștii arădeni au venit să sprijine campania de vaccinare. Înțelegem cu toții că vrem să circulăm în siguranță, inclusiv cu taximetrul, și ei sunt oameni responsabili, care vor să dea un semnal de încredere pentru vaccinare, pentru sănătatea tuturor”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Centrul drive-thru din Arad a fost al treilea deschis în ţară, după cele din Deva şi Cluj-Napoca. Medicul coordonator al centrului, Alexandru Oancea:

”Centrul drive-thru din Arad a fost un real succes, până acum s-au vaccinat 2.290 de persoane, avem în fiecare zi peste 100 de oameni, încă nu am întâmpina reacții adverse post-vaccinare, lumea este încântată de acest centru, vin și cetățeni din afară să se vaccineze.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De la începutul campaniei de imunizare, circa 74.000 de persoane din judeţul Arad au primit o primă doză de vaccin, iar 52.000 au primit-o şi pe cea de-a doua.

  • Ciprian Boițiu