Confidenţialitate

Arad: 5,7 tone de tutun ilegal, descoperite de polițiștii de frontieră de la Nădlac 2 | AUDIO

Peste 5,7 tone de tutun transportat ilegal au fost descoperite de către polițiștii de frontieră de la Nădlac 2 autostradă într-un camion în care se mai aflau și 23 de migranți, care doreau să treacă ilegal frontiera în Ungaria ca să ajungă în țări din vestul Europei.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Alexandru Andrei Dincă, cele 5.751,5 kg de tutun pentru narghilea și cei 23 de cetățeni din Turcia, Siria, Irak şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 18 ș 42 de ani au fost descoperiți într-un camion cu numere de România, condus de către un cetățean din Turcia.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, șoferul transporta diverse bunuri pentru o societate comercială din Belgia.

Întreaga cantitate de tutun, în valoare estimativă de 5,7 milioane lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Migranții sunt cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar șoferul pentru trafic de migranţi şi contrabandă.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Rețeaua de voluntari din gări. Controlorii le transmit de ce au nevoie refugiații, ei se mobilizează și, în 2 minute, urcă cele necesare în tren | VIDEO