Arad: 5000 de joburi la târgul EDU2JOB

Peste 5000 de locuri de muncă sunt oferite la cea de-a IIa ediţie a târgului internaţional de educaţie şi locuri de muncă – EDU2JOB, care are loc astăzi şi mâine – joi si vineri -la EXPO Arad. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite de companii germane.

29 companii cu capital românesc, german, italian, tunisian, francez, american, elveţian şi polonez pun la dispoziţie 2500 de locuri de muncă in ţară şi 3200 în străinătate, în toate domeniile economice,  cu precădere din domeniul automotive. Oferta educaţională este reprezentată de prestigioase universităţi din Arad, Timişoara, Cluj-Napoca, Bucureşti şi Târgu Mureş, precum şi de universităţi cu renume din Europa, printre care din Marea Britanie, Danemarca sau Suedia, care sunt prezente cu un stand special.

Târgul mai cuprinde conferinţe naţionale, dezbateri, întâlniri de afaceri, precum şi spectacole pentru vizitatori, dar şi o conferinţă in premieră pentru românia, pe tema învăţământului pro dual, organizată de camera de comert arad impreuna cu Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană.