Aplicatie de mobil pentru pasagerii Aeroportului Otopeni

Călătorii pot afla în timp real detalii despre cursele aeriene, porţile de îmbarcare, magazinele duty-free și ofertele lor.

Pasagerii Aeroportului Otopeni vor primi informații despre zboruri şi îmbarcări pe telefonul mobil.

O aplicație disponibilă pe smartphone le oferă călătorilor posibilitatea de a afla în timp real detalii despre cursele aeriene, porţile de îmbarcare, magazinele duty-free și ofertele lor.

Pasagerii mai pot afla care este traseul cel mai scurt către aeroport, starea vremii în Bucureşti şi în oraşul de destinaţie.

Aplicația va fi lansată mâine, anunță conducerea Aeroportului Otopeni.

‘Prin intermediul acestei aplicaţii, denumită Henri AppPort, pasagerii pot afla informaţii în timp real despre statusul fiecărei curse aeriene programate să decoleze şi să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, având totodată posibilitatea de a identifica pe harta aeroportului care sunt ghişeele de check in şi porţile de îmbarcare repartizate fiecărui zbor. De asemenea, aplicaţia prezintă utilizatorilor poziţionarea pe hartă a magazinelor şi spaţiilor de servicii (farmacie, frizerie, standuri de ziare etc), dar şi reducerile şi ofertele din restaurante şi cafenele’, precizează compania într-un comunicat.

‘Aplicaţia a fost dezvoltată de către Alpha Rocas România, are variante în limba română şi în engleză şi este disponibilă pentru sistemele de operare Google Android şi Apple IOS.