Confidenţialitate

Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și părinți celebri care au stat în casă, alături de copii, timp de două luni – VIDEO

În această ediție a emisiunii Antrenorul Părinților, Mirela Retegan are ca invitați câțiva părinți care au stat în casă, alături de copiii lor, timp de două luni, pe toată perioada stării de urgență.

Aflăm de la ei cum s-au descurcat în această perioadă, ce au făcut și cu ce au rămas.

Amalia Enache, Bogdan Bob Rădulescu și Cosmin Seleși sunt părinții cu care Mirela Retegan a stat de vorbă chiar la începutul perioadei de autoizolare, în prima emisiune din timpul stării de urgență.

Psihologul Gáspár György ne sfătuiește ce putem face în continuare și cum să avem grijă de noi și de cei pe care îi iubim.

Tot în ediția de astăzi, vorbim și despre campania “Mesaje de Iubire pentru Copiii cu branule”. Este vorba despre copiii bolnavi de cancer, care vor rămâne pe patul de spital și de 1 iunie, Ziua Copilului.

Acestor copii Mirela Retegan le pregătește cea mai frumoasă surpriză. Fiecare pitic din secțiile de oncologie va primi un cadou și un mesaj video personalizat de la vedete, de la personajele din Gașca Zurli, dar și din partea voastră, a celor care vor să le transmită gândurile lor.

Împreună, putem să facem tot posibilul pentru ca acești copii să nu simtă că sunt singuri.

Donațiile se pot face prin Facebook la adresa https://www.facebook.com/donate/587689358517439/