Confidenţialitate

Antrenorul Părinților, cu Mirela Retegan și Oana Moraru, părintele Francisc Doboș și Florin Lazăr – VIDEO

De sărbătoarea Floriilor, pentru ortodocși, și de Paștele catolic, Mirela Retegan îi are invitați, prin videocall, pe Oana Moraru, Florin Lazăr și părintele Francisc Doboș.

Oana Moraru ne spune cum se vede școala online din perspectiva profesorilor, care sunt nevoiți să adapteze programa și stilul de predare, acum, în condițiile în care au în fața lor, prin intermediul camerelor, atât elevii, cât și pe părinții și bunicii lor.

Forin Lazăr este un suceavean stabilit la Londra. În Anglia, este agentul artiștilor români și organizează spectacole pentru românii din diaspora. Astăzi, Florin ne primește în casa lui, acolo unde îi cunoaștem pe Maria, Matei și Nicoleta, copiii și soția lui. Cum se vede sărbătoarea Paștelui de la Londra, aflăm de la Florin Lazăr.

Părintele Francisc Doboș ne vorbește despre Paștele catolic și despre cum se desfășoară, pentru catolici, sărbătoarea Învierii Domnului, în aceste zile speciale. Sfaturile părintelui pentru suflet, în ediția de astăzi a emisiunii Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan.