Confidenţialitate

Antrenorul Părinților, cu Mirela Retegan și Maya Sorian | VIDEO

Mirela Retegan începe un nou sezon Antrenorul Părinților, la Europa FM, în care vom afla noi povești cu și despre copii, dar și despre părinții lor.

“Vreau să vă mulțumesc pentru că, în pandemie, peste 500.000 de români au ascultat weekend de wekend Antrenorul Părinților.

Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare. Asta înseamnă că munca și tot efortul pe care eu și echipa din spatele meu l-am depus în aceste condiții grele nu a fost inutil.

Mă bucur că ajunge în inimile voastre ceea ce facem noi aici, este mesajul pe care l-a transmis Mirela Retegan ascultătorilor, la începutul primei emisiuni Antrenorul Părinților din acest sezon.

Invitata de astăzi a Mirelei Retegan este chiar fiica ei, Maya Sorian, în vârstă de 19 ani, care se află la studii la Londra.

“Vreau să îi dau Mayei ocazia să vorbim onest și deschis despre lucrurile pe care eu le consider bune și importante în relația dintre noi.

Cum se vede efortul nostru, al părinților? Majoritatea știm că facem tot ce putem noi, că dăm tot ce știm noi, că tot ce avem mai bun se duce spre copiii noștri.

Ajunge și la ei această informație, și ei cred același lucru? Pentru ei chiar contează ceea ce facem noi?” sunt întrebările la care vom afla răspuns în emisiunea de astăzi.