Confidenţialitate

Antrenorul Părinților, cu Mirela Retegan, Paula Chirilă și Șerban Copoț: O discuție despre parenting în vremea pandemiei | VIDEO

Paula Chirilă și Șerban Copoț sunt invitații Mirelei Retegan la Antrenorul Părinților, într-o discuție despre parenting în vremea pandemiei.

“În perioada asta, am făcut echipă. Ea este un fel de partener, aproape cu drepturi depline. Îi satisfac cumva și nevoia de autoritate. Încerc să-i păstrez și comunitatea ei, să o fac să se simtă importantă și prețuită în familia noastră. Să-i cer sfatul, ca unui om mare”, spune Paula Chirilă despre fiica ei, Carla.

“Am avut un sentiment de frică și m-am luptat cu mine însumi să nu pic în cealalată parte a depresiei. Aveam acest sentiment de vinovăție că dacă s-ar întâmpla ceva, e clar că se întâmplă din vina mea. A fost extraordinar de greu de gestionat sentimentul acesta. […]

Am avut două săptămâni în care am stat numai cu mască în casă. Aveam răni după urechi cât stăteam cu masca în casă”, recunoaște Șerban Copoț, care a devenit părinte în pandemie.