Confidenţialitate

Antrenorul Părinților, cu Mirela Retegan | Gáspár György: “E prima dată în viața mea când pot spune că am petrecut mult timp cu mine” | VIDEO

Mirela Retegan și colegul ei de emisiune Gáspár György au adus, în ultima perioadă, peste 420.000 de persoane pe frecvențele Europa FM pentru a urmări în fiecare dimineață de duminică emisiunea Antrenorul Părinților.

Emisiunea Antrenorul Părinților închide acest sezon cu o audiență dublă față de aceeași perioadă a anului trecut și are a doua cotă de piață la nivel național, 11,4%.

Mirela Retegan și Gáspár György vorbesc, în această ediție, despre perioada pandemiei și despre ce e bine să facem mai departe pentru a ne depăși toate fricile și anxietățile.

“Am petrecut pandemia cu emoțiile mele, cu sentimentele mele, cu gândurile mele, cu dificultățile mele, cu o parte dintre oamenii dragi cu care am putut să interacționez.

E prima dată în viața mea când pot spune că am petrecut mult timp cu mine. Am reușit să găsesc acel spațiu, acel context în care să nu mă fure lumea exterioară și să mă îndrept mai mult către ce se întâmplă cu mine, ce se întâmplă cu corpul meu”, mărturisește Gáspár György.