Confidenţialitate

Antrenorul Edi Iordănescu confirmă despărţirea de campioana CFR Cluj

Antrenorul Edi Iordănescu a confirmat marți, într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, despărţirea de CFR Cluj.

Gruparea ardeleană a câștigat titlul de campioană la capătul sezonului recent încheiat.

”Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi. Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune, şi întregii conduceri”, a transmis tehnicianul.

Edi Iordănescu, care a preluat CFR Cluj la începutul lunii decembrie 2020, după plecarea lui Dan Petrescu, a ţinut să le mulţumească şi suporterilor, chiar dacă aceştia nu au putut fi aproape de echipă decât la finalul sezonului: ”Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic, care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi in activitatea zilnica a echipei! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! Hai CFR, campioana României!!”

”Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!”, a explicat tehnicianul.

CFR Cluj și-a adjudecat cel de-al patrulea titlu consecutiv de campioană. Pentru Edward Iordănescu a fost primul titlu din cariera de tehnician.

FOTO: Facebook.com/edi.iordanescu