Confidenţialitate

ANM: Temperaturile vor ajunge sâmbătă la 18 grade Celsius, însă vremea rămâne mohorâtă | AUDIO

Temperaturi în creștere spre finalul acestei săptămâni. Maximele vor ajunge sâmbătă și la 18 grade Celsius.

Marina Antonescu, de la Administrația Națională de Meteorologie: „Sâmbătă, temperaturile vor crește în aproape toată țara”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Se va resimți o încălzire vineri în regiunile din interiorul arcului carpatic. Sâmbătă, temperaturile vor crește în aproape toată țara. Vor fi maxime, în general, între 8 grade Celsius și 18 grade Celsius și minime între 2 grade Celsius și 10 grade Celsius, dar de duminică vremea va intra din nou într-un proces de răcire, iar această răcire se va resimți în special în Câmpia de Vest și în nordul Moldovei. Cu toate acestea, vor fi posibile maxime de pân la 16 – 17 grade Celsius în sudul și sud-estul țării, însă de la începutul săptămânii viitoare răcirea se va resimți și în restul țării”, a explicat Marina Antonescu, de la Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea rămâne mohorâtă în majoritatea regiunilor până duminică. La munte vor fi ninsori și în rest ploi

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Va fi o vreme închisă cu înnorări în mare parte din țară. Vor fi ploi și în următoarele zile, spre sfârșitul săptămânii tot în jumătatea de vest, iar la munte va ninge”, a mai spus Marina Antonescu, de la Administrația Națională de Meteorologie.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Sorin Grindeanu: Am semnat 2 parteneriate pentru descongestionarea traficului rutier pe Valea Prahovei