Confidenţialitate

Animaţia “Raya and the Last Dragon” păstrează supremația în box office-ul nord-american

Lungmetrajul animat “Raya and the Last Dragon” a păstrat supremația în box office-ul nord-american.

Producţia Disney a generat încasări de peste 5 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend de la lansare, aducând totalul la 23 milioane de dolari, la nivel nord-american, şi la aproape 61 milioane de dolari, la nivel global.

Pelicula o are în centru pe Raya, o luptătoare hotărâtă să găsească ultimul dragon de pe tărâmul Kumandra, un Pământ reimaginat, populat de o civilizaţie străveche.

Lungmetrajul live-action „Tom & Jerry” s-a menţinut pe poziţia secundă în clasament, după ce, în al patrulea weekend de la debut, a generat încasări de 3,8 milioane de dolari. La nivel global, filmul a acumulat încasări de 77,2 milioane de dolari.

Producția Warner Bros. este regizată de Tim Story.

Thrillerul „The Courier”, cu Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze şi Rachel Brosnahan în distribuţie, a debutat pe locul al treilea al podiumului, cu încasări de 2 milioane de dolari.

Filmul, a cărui acţiune se petrece în timpul Războiului Rece, urmărește aventurile spionului Greville Wynne şi sursei sale din Rusia, care încearcă să pună capăt crizei rachetelor cubaneze.