Confidenţialitate

Angelina Jolie şi Brad Pitt au semnat un acord în privinţa custodiei copiilor

Angelina Jolie şi Brad Pitt au semnat un acord oficial în privinţa custodiei celor şase copii ai cuplului, potrivit contactmusic.com.

Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne, încă din luna septembrie, când s-a produs despărţirea cuplului.

Potrivit unor documente depuse în instanţă, un judecător a acordat actriţei Angelina Jolie, luni, custodie unică.

Potrivit aceloraşi documente, dezvăluite în emisiunea ”Entertainment Tonight”, actorul Brad Pitt va continua să beneficieze de ”vizite terapeutice” pentru a-şi vedea copiii, conform unei înţelegeri încheiate de cei doi actori pe 2 octombrie, însă vizitele sale vor depinde de permisiunea psihologului familiei, care ”va avea în vedere în toate situaţiile interesul minorilor” şi care va decide dacă cei şase minori doresc sau nu doresc să îşi revadă tatăl.

Acelaşi judecător american l-a obligat pe Brad Pitt să se supună unor teste antidrog şi antialcool aleatoare – chiar dacă starul hollywoodian s-a oferit el însuşi să facă astfel de teste – şi să participe la sesiune terapeutice săptămânale, individuale şi de grup, cu un psiholog.

”Iniţial, Brad Pitt s-a oferit el însuşi să facă acele teste antidrog şi antialcool. Dar acum, după ce un judecător a semnat documentele, testele au devenit obligatorii şi el nu le mai poate evita fără un ordin judecătoresc”, a dezvăluit o sursă din anturajul starului american.

De asemenea, vizitele lui Brad Pitt vor depinde de acum înainte de deciziile copiilor săi.

”Dacă unul dintre copii spune că nu vrea să îl vadă pe Brad de Crăciun, psihologul familiei nu va putea să îi oblige. Acesta este întregul scop al acestui acord”, a explicat aceeaşi sursă.

Noul acord în privinţa custodiei reprezintă o nouă lovitură pentru Brad Pitt, care şi-a mai văzut copiii doar în prezenţa unui psiholog, după ce a fost acuzat că l-a agresat verbal pe fiul său cel mare, Maddox, la bordul unui avion privat, în timpul unei călătorii în familie, în luna septembrie.

De atunci, Brad Pitt a fost exonerat de acuzaţia de abuzuri comise asupra minorilor, după anchete desfăşurate timp de câteva săptămâni de poliţie şi FBI. Cu toate acestea, Angelina Jolie nu este sigură de comportamentul fostului ei soţ.

După incidentul prezumtiv de la bordul acelui avion privat, Angelina Jolie a depus în instanţă, în septembrie, actele oficiale prin care a cerut divorţul de Brad Pitt.

Sursă: News.ro