Angelina Jolie acceptă sigilarea actelor ce privesc custodiei copiilor ei cu Brat Pitt

Actriţa americană Angelina Jolie a acceptat, la cererea lui Brad Pitt, sigilarea actelor de divorţ, dar și pe cele care privesc custodia celor şase copii pe care îi au împreună, potrivit contactmusic.com.

În luna septembrie, Angelina Jolie a depus actele de divorț după o presupă dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat.

Angelina Jolie a primit custodie unică, în timp ce Brad Pitt beneficiază de drept de vizită sub supravegherea unui psiholog.

În decembrie, Brad Pitt a introdus în instanţă o procedură de urgenţă prin care a solicitat sigilarea documentelor, afirmând că dezvăluirea unor astfel de detalii ar dăuna copiilor minori ai cuplului, însă un judecător a respins judecarea cauzei în regim de urgenţă.

Actorul a introdus o nouă moţiune la finalul lunii decembrie şi presa americană afirmă că Angelina Jolie a fost de acord cu sigilarea documentelor şi a tututor informaţiilor aferente cazului, pentru ca acestea să nu fie dezvăluite în public, potrivit TMZ.com.

Relația celor doi actori a început în 2004, s-au căsătorit 10 ani mai târziu, și au împreună șase copii Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

 

Foto: Twocoms/Shutterstock

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS