Confidenţialitate

Angajata de la centrul de îngrijire copii din Popești Leordeni, înregistrată în timp ce agresa copii, plasată sub control judiciar pentru 60 de zile

Angajata centrului îngrijire copii din Popești-Leordeni, înregistrată în timp ce agresa fizic și verbal copii, a fost prezentată vineri, 23 februarie, procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. Acesta a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de aceasta, transmite IPJ Ilfov.

Referitor la dosarul de urmărire penală, în care polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Popești Leordeni efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și purtare abuzivă, revenim cu următoarele precizări:

Femeia de 24 de ani a fost prezentată astăzi, 23 februarie a.c. procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, față de aceasta”, informează IPJ Ilfov.

Amintim, angajata centrului îngrijire copii din orașul Popești-Leordeni a fost înregistrată în timp ce țipa și lovea copii. Despre comportamentul său s-a aflat după ce un părinte a atașat copilului său un microfon. Polițiștii din Popești-Leordeni s-au sesizat din oficiu după o anchetă TV. Ulterior, părinții au fost îndemnați să depună plângeri la poliție.

Între timp, activitatea centrului educaţional a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Deputată de Ilfov, reacție în cazul angajatei din Popești Leordeni, acuzată că agresa copii într-un centru de îngrijire: E obligatoriu să poată să existe mecanisme de verificare a unor astfel de unități | AUDIO