Confidenţialitate

Fost angajat al unui restaurant din Drumul Taberei, care furase aproape 20.000 de lei din seiful localului, prins pe aeroportul Otopeni | AUDIO

Prins pe aeroport după ce a furat banii dintr-un restaurant din București. Este cazul unui fost angajat. Acesta ar fi furat aproape 20.000 de lei din seiful restaurantului. Polițiștii l-au prins pe aeroportul Otopeni, când încerca să plece în Sri Lanka.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Jaful a avut loc acum o săptămână. Restaurantul era într-un mall din Drumul Taberei.

Jaful a avut loc în noaptea dintre 19 și 20 ianuarie, când autoritățile au fost alertate la numărul unic de urgență. Apelul anunța că seiful resutarantului din Mall a fost spart și că au dispărut 19. 600 de lei. După mai multe zile de cercetări, autorul jafului a fost prins în acest weekend pe aeroportul Otopeni. Încerca să plece din țară către Sri Lanka, spun surse din anchetă pentru Europa FM.

Este vorba de un cetățean străin în vârstă de 35 de ani. Acesta fusese concediat din restaurant cu o lună înainte de jaf.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Focșani: Biserica cere scutire de taxă pentru camionul care aduce lumânări în oraș. Consiliul local urmează să decidă dacă aprobă sau nu măsura | AUDIO