Andrei Stoica îşi va apăra titlul mondial Superkombat pe 7 noiembrie, la Bucureşti

Campionul mondial Andrei Stoica îşi va pune în joc pentru a patra oară centura la categoria supercruiser, în data de 7 noiembrie, la Bucureşti, la marea finală a circuitului Superkombat.

Andrei Stoica îl va înfrunta pe câştigătorul marii finale Superkombat din 2014, din Italia, Jorge Loren, spaniolul care în cariera sa a înregistrat şi o victorie în faţa lui Bogdan Stoica, fratele campionului mondial. „De obicei nu îmi place să vorbesc mult înaintea meciurilor, dar cu Bogdan, Loren a fost norocos. Îl anunţ că i s-a terminat norocul. Va fi un coşmar pentru el acest meci, nu va avea nicio şansă în faţa mea”, a declarat Andrei care are 25 de victorii înainte de limită din 40 obţinute.

Cu opt succese consecutive, Andrei Stoica este hotărât să îl învingă pe KO şi pe Loren, aşa cum a făcut-o şi cu ultimii doi aspiranţi oficiali la titlul Superkombat, Moises Baute şi Fred Sikking. „Îi voi da o lecţie în meciul ăsta!”, a fost mesajul transmis de campionul român pentru spaniolul cu 79 de victorii obţinute de-a lungul carierei.

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că evenimentul de la Sala Dinamo, cu o capacitate de 2.500 de locuri, va programa un total de 13 confruntări, printre care şi un Mare Premiu Mondial la categoria grea. „Vom avea luptători din 12 ţări, iar evenimentul va fi compus din două gale, ambele transmise la nivel internaţional în peste 100 de ţări. Ne bucurăm că am reuşit să aducem marea finală la Bucureşti, întotdeauna eşti mulţumi când ai ocazia să organizezi evenimente majore la tine acasă”, a spus preşedintele Superkombat.

Pe lângă Andrei Stoica, în cardul galei de la Bucureşti, dintre români, mai sunt anunţate nume precum Cristi Spetcu, Claudiu Bădoi, Alexandru Negrea, Cristi Milea, Ionuţ Stanciu, Bogdan „Ciobanul” Năstase, Cosmin Ionescu, Sebastian Cozmâncă, Robert Stoica, Dumitru Topai şi Alexandru Nedelcu.