Andreea Esca a vorbit la Deşteptarea despre La Radio, emisiunea ei la Europa FM – VIDEO

Andreea Esca a venit marţi la Deşteptarea, unde a stat de vorbă cu Vlad Petreanu şi cu George Zafiu despre viitoarea ei emisiune LaRadio, pe care o va avea la radioul în care românii au cea mai mare încredere.

Andreea Esca a vorbit la Deşteptarea despre emisiunea LaRadio, pe care o va avea în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00 la Europa FM. Vlad Petreanu şi George Zafiu au vrut să afle cât mai multe despre invitatul lor special şi au întrebat-o pe Andreea Esca şi despre începuturile ei din jurnalism, precum şi despre pasiunile pe care le au copiii ei.

Andreea a răspuns şi întrebărilor puse de publicul Europa FM, dar şi de prezentatorii Deşteptarea, cel mai ascultat program de matinal din România.

Ziarista cu cea mai mare notorietate în România, prezentatoare a Știrilor Pro Tv, Andreea Esca va realiza o emisiune de interviuri cu cele mai importante personalități ale momentului.

Show-ul se va numi La Radio cu Andreea Esca și va fi difuzat sâmbăta de la ora 12:00 la Europa FM, primul invitat fiind Andi Moisescu.

‘Suntem un radio independent și credibil care încearcă în mod consecvent să își construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, așa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte și pe Andreea Esca’, spune Andrada Burdalescu, jurnalista care conduce operațiunile grupului Lagardere în România.

Europa FM are în acest moment cea mai spectaculoasă ‘colecție’ de jurnaliști de primă mână în emisiunile sale: Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran – colaboratori în Deșteptarea cu George Zafiu și Vlad Petreanu, Ovidiu Ioanițoaia și, acum, Andreea Esca.

Europa FM face parte din grupul media Lagardere România alături de Radio 21 și Vibe FM. Conform celor mai recente sondaje de audiență, Europa FM este cel mai ascultat radio în urban, iar conform Reader’s Digest, Europa FM este de 9 ani consecutiv radioul în care românii au cea mai mare încredere.

Andreea Esca a transmis și un mesaj special video publicului Europa FM.