Andreea Bălan, sărbătorita de luni din Deşteptarea

Monica, Vlad şi George i-au spus ‘La mulţi ani’, luni, unei artiste care cânta înainte de a învăţa să vorbească, sau cel puţin această imagine a reuşit să-şi creeze, data fiind vârsta fragedă la care a cunoscut succesul Andreea Bălan.

Fata ‘cu șenile’ care cânta, alături de partenera ei, ‘Lasa-ma papa la mare’ a adus în ultimii ani un dans lasciv asortat cu piesa ‘Like a bunny.’

‘Putem spune că cea născută azi, de ziua ei, are cariera marcata de doua show-uri de televiziune: în 1994 a apărut prima dată la TV în cadrul emisiunii Ba da, ba nu. Iar revenirea în centrul atenției publicului s-a petrecut în pași de dans, în 2007, în cadrul show-ului Dansez pentru tine.

Pașii de dans au purtat-o pâna in Mexic. Aici sărbătorita noastră a impresionat publicul şi juriul şi a prins un loc doi la concursul Dancing Around the World.

Din stăinătate s-a întors cu ceva haine şi ritmuri exotice, și-acum, în plină desfăşurare a mondilului brazilian, ne spune că Dragostea-i un carnaval’, iau făcut descrierea artistei Monica, Vlad şi George.

După destrămarea formației Andrè, Andreea Bălan şi-a continuat cariera şi a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute artiste din România anilor 90 şi începutul anilor 2000.

Click aici pentru a reasculta cele mai interesante momente din emisiunea Deşteptarea