Andreea Bălan a prezentat LIVE Ştirile Europa FM în Deşteptarea – VIDEO

Andreea Bălan a fost pentru o zi noua ştiristă a jurnalului de dimineaţă Europa FM! Artista a prezentat în premieră LIVE jurnalul de ştiri de miercuri dimineaţă, în Deşteptarea, după ce a acceptat provocarea lansată pe Facebook de Sorin Dragomir, directorul departamentului Ştirile Europa FM.

Extrem de punctuală, Andreea Bălan a ajuns la Europa FM la ora 9 fix, la timp ca să se pregătească pentru un buletin de ştiri impecabil. Andreea a făcut mai întâi cunoştinţă cu redacţia Europa FM, după care s-a pregătit temeinic împreună cu Sorin Dragomir. Ce a urmat rămâne în istoria Europa FM, pentru că Andreea Bălan a demonstrat o dicţie de admirat şi o prezentare profesionistă.

“Am făcut Facultatea de Jurnalism şi Filosofie”, a spus ea la Deşteptarea, după ce George Zafiu a spus că a aflat de la o fostă colegă că a studiat împreună la aceeaşi facultate cu Andreea Bălan.

După un jurnal de ştiri de succes, Andreea Bălan a rămas în Deşteptarea alături de Vlad Petreanu şi George Zafiu, unde i-a purtat noroc concurentului de astăzi la Dublu sau Nimic – un noroc în valoare de 1.200 de euro!

GALERIE FOTO – Andreea Bălan a prezentat jurnalul de ştiri Europa FM

Ce a ieşit într-o dimineaţă specială în Deşteptarea vedeţi mai jos. Aşteptăm părerile voastre în comentarii. Ce credeţi: Să o păstrăm pe Andreea Bălan în echipa Ştirilor Europa FM?