Confidenţialitate

Andreea-Antonia pleacă la munte! Radu Constantinescu i-a dat vestea cea mare în direct | AUDIO

După ce ai decis că piesa Alina Eremia – «Cerul Roșu» este Hit cu Prioritate, la Europa FM, acum muzica bună te duce și într-o vacanță la munte!

Așa cum v-am promis, luni am aflat cine pleacă la munte. Dintre toate înscrierile anterioare, am ales câștigătorul prin tragere la sorți.

Andreea-Antonia s-a bucurat enorm când a fost sunată de Radu Constantinescu și a primit vestea cea mare în direct, pe Drum cu Prioritate:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tot ce trebuie să faci e să asculți Drum cu Prioritate de luni până vineri, la Europa FM, să prinzi momentul în care se aude piesa ”Cerul Roșu” și cuvântul cheie oferit în direct de Alina Eremia, iar vacanța la munte, la o pensiune de lux din Văleni-Stânișoara, poate fi a ta!

În plus, te așteaptă și o surpriză Europa FM!

Cu fiecare cuvânt cheie te poți înscrie pe europafm.ro în cursa pentru vacanța ta la munte! Cu cât prinzi mai multe cuvinte, în zile diferite, cu atât te poți înscrie de mai multe ori și poți prinde șanse în plus pentru weekendul de relaxare la munte.

Te așteaptă o cazare superba, piscină & saună interioare, terasă acoperită, împrejurimi mirifice, obiective turistice în zonă, iar premiul este valabil pentru două persoane.