Confidenţialitate

Andra, din nou însărcinată. Artista a intrat în direct la Deşteptarea: ‘Abia aşteptăm!’ La ce nume se gândeşte Andra pentru fetiţă – AUDIO

Printre numele la care se gândesc Andra şi Cătălin pentru fetiţa lor se numără Alma, Eva, Maria, Ioana, le-a dezvăluit Andra lui Vlad Petreanu şi George Zafiu la Deşteptarea.

‘Abia aşteptăm, abia aşteptăm să vina odată momentul, să vedem cum arată, să o pupăm, să o luăm în braţe! Suntem încântaţi, bucuroşi!’, şi-a arătat Andra fericirea în direct la Deşteptarea.

‘Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru… Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teamă că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevarat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!… Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!…’, a fost mesajul pe care Andra l-a publicat pe pagina ei oficială de Facebook.

[soundcloud width=”500″ height=”100″ id=”https://soundcloud.com/europafmromania/cum-o-va-chema-pe-fetita-andrei-si-a-lui-catalin-maruta?in=europafmromania/sets/desteptarea-cu-vlad-petreanu”]