Andi Vasluianu – în “CENTRAL PARK WEST”, la Vâlcea: ”Îmi place ironia. Atât de mult, încât aș juca în orice seamănă cu genul acesta de scriitură”

Comedia “CENTRAL PARK WEST” de Woody Allen – despre care am mai vorbit în rubrica ”Sus cortina!” de la Europa FM – a avut premiera în toamna lui 2014.

Este un spectacol al Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești, cu următoarea distribuție: Nadiana Sălăgean (Phyllis Riggs), Ada Simionică (Carol), Dragos Câmpan (Howard), Andi Vasluianu (Sam Riggs), Diana Roman (Juliet Powell).

“CENTAL PARK WEST” este povestea unei psihiatre care tocmai a descoperit că șoțul său are o aventură cu prietena ei cea mai bună. Își invită prietena pentru o confruntare. Constată, între timp, că soțul este, de fapt, îndrăgostit de o studentă.

Regia este semnată de Liviu Lucaci.

În seara de 3 mai, “CENTRAL PARK WEST” se joacă la Râmnicu Vâlcea, la Teatrul ”Anton Pann”, de la ora 19.00.

Într-un interviu acordat Europa FM, Andi Vasluianu spune că spectacolul prezintă personaje din high-class-ul al New-Yorkului, care se confruntă cu probleme mai degrabă închipuite, o piesă care ”ia peste picior pe fiecare în parte”.

”Mă regăsesc foarte bine, îmi place foarte tare genul acesta de text. În general îmi place ironia. Atât de mult, încât aș juca în orice seamănă cu genul acesta de scriitură. Iar Woody Allen este maestru în ironie și umor”, spune Andi Vasluianu în interviul acordat Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS