Confidenţialitate

Anchetatorii au ridicat din locuința lui Dan Condrea telefoane mobile și sisteme electronice

Procurorii de la Parchetul General au percheziționat, marți, locuința lui Dan Condrea, de unde au ridicat telefoane mobile și sisteme electronice.

Totodată, anchetatorii au luat și probe ADN, astfel încât să se stabilească cu certitudine dacă cel care a murit în accidentul de duminică seară este Dan Condrea.

Medicii legişti vor analiza, marți, inima persoanei decedate, pentru a avea primele rezultate ale necropsiei, dar pentru raportul complet vor aştepta rezultatele analizelor anatomo-patologice şi toxicologice.

Probele ridicate de procurori din locuința lui Dan Condrea – telefoane mobile, laptopuri şi alte dispozitive de stocare a datelor – ar urma să fie depuse la dosarul în dezinfectanților diluați livrați în spitalele românești, spun surse citate de News.ro.

Iar la Parchetul General, procurorii vor audia în perioada următoare mai multe persoane, printre care angajaţi şi conducerea firmei Hexi Pharma.

Procurorul General, Augustin Lazăr, a declarat că ancheta privind accidentul în care şi-ar fi pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, continuă. Se fac expertize de natură criminalistică, expertize genetice pentru identificarea persoanei şi percheziţii informatice, pentru care au fost ridicate medii de stocare a datelor.

Augustin Lazăr a amintit că în dosarul Hexi Pharma procurorii ar urma să anunțe astăzi un prejudiciu, dar care ar putea să fie schimbat în perioada următoare.

Tot marți, familia lui Dan Condrea ar putea ridica de la SML Ilfov trupul lui Dan Condrea, după ce poliţia va întocmi un proces-verbal de identificare a victimei.

Partenera de viață a lui Condrea, Uliana Ochinciuc, a fost luni la SML Ilfov, pentru recunoaşterea cadavrului și a confirmat că este Dan Condrea.