Ancheta privind moartea unui motociclist blocata de lipsa banilor

Comunitatea Motocicliștilor din România și familia unui motoclist decedat în condiții suspecte acuză autoritățile din Covasna că nu sunt în stare să facă lumină în acest caz, deși de la moartea bărbatului a trecut mai bine de o lună.

Bărbatul, un motociclist de 37 de ani, a murit pe 10 august într-un sat din județul Covasna. El a acroșat cu motorul o fată care traversa neregulamentar, după care a căzut.

Potrivit mai multor surse, imediat după accident, localnicii l-au bătut pe motociclist, așa că nu este clar de ce a murit acesta. Soția bărbatului spune că atunci când s-a interesat de cauzele morții, legiștii i-au răspuns că Poliția nu are bani să achite autopsia, așa că documentul nu poate fi eliberat.

Contactați de Europa FM, reprezentanții Poliției Covasna au refuzat să comenteze cazul, motivând că dosarul morții a fost preluat de Parchet. Niciun reprezentant al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc nu a putut fi contactat.

Ancheta în acest caz este una complicată, pentru că pe lângă motociclistul mort, mai există alte 3 victime, dintre care una înjunghiată de un localnic. Mii de motocicliști au anunțat că vor merge sâmbătă în satul în care a avut loc accidentul pentru a protesta față de ritmul anchetei.