Anchetă la Vaslui : Un echipaj de la Ambulanţă a fost agresat de rudele unei paciente

Poliţia a declanşat o anchetă în cazul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui care a fost agresat şi ameninţat cu cuţitele de către rudele unei adolsecente pentru care se solicitase sprijin medical.

Asistentul şi şoferul ambulanţei au abandonat maşina de serviciu şi au fugit pentru a scăpa de furia agresorilor.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, incidentul s-a petrecut într-un cartier din oraşul Negreşti, în momentul în care echipajul medical intervenea în cazul unei adolescente de 16 ani, cu sângerări în zona vaginală.

Deranjaţi de întrebările adresate la telefon de către dispecerul de serviciu, rudele tinerei i-au agresat pe asistentul şi şoferul maşinii de ambulanţă în momentul în care a ajuns la locul solicitării.

Cei doi angajaţi ai SAJ şi-au alertat colegii din dispecerat, aceştia cerând sprijinul Poliţiei şi al Jandarmeriei. Însoţiţi de forţele de ordine, asistentul medical şi şoferul autosanitarei au revenit la locuinţa adolescentei, pe care au preluat-o cu ambulanţa şi au transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, niciunul dintre presupuşii agresori nu a mai fost găsit la locul incidentului.

Asistentul medical implicat în incident a rămas şi el internat în spital în momentul în care a transportat-o pe adolescentă la unitatea medicală, în condiţiile în care a suferit un puseu de tensiune arterială.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS