Anchetă la Vaslui, după ce un copil de doi ani a fost găsit de medicii de la Ambulanță plin de vânătăi

O ancheta este in plina desfasurare in Vaslui, dupa ce un copil in varsta de doi ani a fost gasit de medicii de la ambulanta plin de vanatai. Echipajul fusese solicitat sa acorde asistenta medicala mamei gravide, dar medicii au observat copilul care avea multiple contuzii pe corp si pe fata. Cel mic a fost batut de concubinul femeii.

Copilul, un baiat în vârstă de doi ani și mama sa, însărcinată, au fost aduși cu ambulanța în stare critică la spitalul de urgență din Bârlad. Ambii au fost bătuți de concubinul femeii. Solicitarea către ambulanță a fost făcută pentru femeia însărcinată, care acuza dureri prenatale. Echipajul de la ambulanță sosit la fața locului a constatat ca și cel mic era plin de vânătăi pe față și corp și a decis să-l aducă la spital.

Potrivit autorităților vasluiene, copilul a fost diagnosticat cu policontuzii prin agresiune, rănile fiind de două zile. Atat în cazul mamei cât și în cazul copilului, agresorul este concubinul femeii. Poliția și Direcția pentru Protecția Copilului au demarat cercetări.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS