Anchetă la Spitalul Județean Argeș după moartea unei paciente

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti a fost convocată de Consiliul Judeţean Argeş care a solicitat intrunirea de urgenţă a comisiei de disciplină şi etică la nivelul unităţii sanitare care să analizeze abaterile de la actul medical şi comportamentul unor cadre medicale.

Intervenţia conducerii CJ Argeş a apărut ca urmare a faptului că o femeie a murit după ce a fost plimbată între secţiile spitalului – transmite corespondentul Europa FM, Ana Sorescu.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a convocat conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești, cu privire situațiile create de abaterile de la actul medical și de comportament ale unor cadre medicale.

Astfel, președintele Consiliului Județean Argeș a solicitat conducerii SJU Pitești să dispună întrunirea comisiei de etică și disciplină, care să analizeze condițiile în care s-a produs decesul unei paciente care prezenta probleme cardiace.

De asemenea a fost cerută comisie de anchetă pentru a analiza și situația etică și profesională a medicului specialist cardiolog care a examinat această pacientă, respectiv dr. Dinu Iorgoveanu.

Vă reamintim că o femeie a murit după ce medicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti au plimbat-o de la o secţie la alta fără să i se pună un dignostic exact .

În plus, aparţinătorii femeii au fost şi agresaţi verbal de medicul cardiolog Iorgoveanu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS