Anchetă la Poliția Capitalei, după ce un bărbat a fost agresat de polițiști

Un bărbat în vârstă de 35 a fost agresat în centrul capitalei de mai mulți polițiști, potrivit unor imagini video difuzate de Digi 24.
În acest moment, Poliția anunță că se fac verificări interne.
Victima a fost internată la Spitalul Alexandru Obregia.
În imaginile difuzate de Digi 24 se vede o persoană aflată pe asfalt, în mijlocul drumului și mai mulți polițiști în jurul său.
La un moment dat, victima nu se mai vede din cauza unei mașini oprite. În schimb, se vede un polițist care pare că îl lovește.
Un martor care a asistat la scenă povestește pentru aceeași sursă că polițiștii s-au purtat cu victima inuman deși aceasta avea cătușe atât la mâini, cât și la picioare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Într-un comunicat, Poliția Capitalei a anunțat că mai mulți angajați de la Secțiile 10 și 11 au intervenit în acest caz după ce o persoană ar fi reclamat la 112 că un bărbat dezbrăcat complet aleargă pe bulevardul Unirii. Omul ar fi fost agresiv.
După ce au ajuns, politiștii au fost obligați să folosească forța pentru că, susține biroul de presă al instituției, bărbatul se manifesta agresiv atât faţă de poliţişti cât şi faţă de propria persoană.
Până la urmă, victima a fost internată la Spitalul de psihiatrie Alexandru Obregia. Reprezentanții spitalului au refuzat să ofere detalii despre starea sa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS