Anchetă la o școală din Albota, Argeș: O profesoară spune că a fost bătută de un coleg

Anchetă a poliției la o școală din localitatea argeșeană Albota. O profesoară susține că a fost bătută de un coleg, profesor de sport, după ce a refuzat să-i dea catalogul clasei la care este dirigintă.

„S-a năpustit asupra mea. Eu i-am explicat: dar nu pot să ţi-l las, am şedinţă cu părinţii, sunt de faţă. M-am dat încă un pas în spate. Greşeala mea, că puteam să fug în partea asta. E incalificabil!”, a declarat Ecaterina Camelia Neguţ, profesoara de limba română, citată de Mediafax.

Și Inspectoratul școlar Argeș va începe o anchetă. „Am fost informat despre incidentul de la şcoala din Albota. Doi inspectori vor merge la unitatea de învăţământ pemntru a cerceta ce s-a întâmplat. La final vom putea discuta despre sancţiunile care se impun în acest caz”, a declarat, pentru Mediafax, Dumitru Tudosoiu, inspector general ISJ Argeş.

Incidentul a avut loc joi seară în școală, în timpul unei ședințe cu părinții. Mama unui elev, martoră la incident, a declarat că profesorul de sport a împins-o pe profesoară și a lovit-o cu cotul în gură.

 

 

 

 

„Între 16.30 şi 17, doamna de limba română, Neguţ, care este diriginta clasei a V-a a vrut să ne prezinte situaţia şi notele. A venit domnul de sport. A intrat pe uşă: ”Dă-mi catalogul!” Doamna a zis că nu poate să i-l dea, că trebuie să prezinte părinţilor situaţia. A zis: ”ţi-l iau din mână” şi a înghemuit-o într-un colţ. I-a făcut brânci, a căzut în momentul când i-a smuls catalogul din mână, doamna a ţipat”, a precizat femeia.

De vineri, dascălul de Educaţie Fizică este în concediu medical. Până la ora transmiterii ştirii, el nu a prezentat nicio justificare cu privire la ce s-a întâmplat joi seara.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS