Confidenţialitate

Anchetă internă la MS. Firma ce trebuie să livreze 100 de milioane de măști mai are 15 zile la dispoziție să respecte contractul | AUDIO

Firma care trebuie să livreze Ministerului Sănătății 100 de milioane de măști a fost notificată de Minister că mai are 15 zile la dispoziție să respecte contractul, a anunțat azi Nelu Tătaru.

Până acum au fost livrate aproape 47 de milioane de măști, care au fost trimise la Direcțiile de Sănătate Publică din țară.

Scandalul dintre Ministerul Sănătății și firma care a câștigat contractul de 73 de milioane de lei a izbucnit la începutul acestei luni, iar ministrul a cerut și o anchetă despre modul în care a fost atribuită licitația.

De cealaltă parte, patronul firmei susține că Ministerul vrea să rezilieze contractul pentru a ajuta o altă societate, aflată pe locul doi în urma licitației.

“Am dispus o anchetă internă, în acest moment, în Minister, la achiziții și la compartimentul juridic pentru a evalua acest contract.

Dincolo de toate acestea, suntem în momentul în care 19 DSP-uri au primit 46 de milioane 665 de măști, urmând ca din notificare noastră, conform contractului, următoarea perioadă, de 15 zile, să fie cea în care trebuie adusă toată cantitatea. Dacă nu, se reziliează contractul”, a declarat Nelu Tătaru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.