Anchetă în Dâmbovița după ce o femeie a ajuns la spital cu răni provocate de mușcături de animal. Se pare că a fost atacată de lei

Anchetă a Poliției Dâmbovița după ce o femeie a ajuns la spital cu răni provocate de mușcături de animal.

Există suspiciuni că ar fi fost atacată de lei, iar animalele sălbatice ar fi deținute ilegal de o persoană din localitatea dâmbovițeană Picior de Munte.

Leii ar fi ținuți într-o fermă ce aparține unui executor judecătoresc.

 

Poliţiştii din Găeşti s-au autosesizat în acest caz şi fac cercetări pentru o posibilă deţinere ilegală de animale sălbatice.

Dosarul a fost deschis după ce o femeie din localitatea Picior de Munte a ajuns la spital în stare gravă, după ce ar fi fost atacată de lei.  Medicii spun că are leziuni la cap, la trunchi şi la mâini.

În vârstă de 31 de ani, ea lucra ca îngrijitoare la o fermă din localitate.

Potrivit presei locale, în momentul în care echipajul medical de prim-ajutor a ajuns la femeie, aceasta ar fi afirmat că a fost atacată de lei, dar ulterior și-a schimbat declarația și a spus că a fost mușcată de câini.

Se pare că leii ar fi ținuți într-o fermă care aparţine unui executor judecătoresc şi că localnicii din Picior de Munte cunosc acest lucru, însă nu au anunţat autorităţile fiindcă le este teamă de acesta.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS