Confidenţialitate

Anatomia lui Grey revine cu un nou sezon – întreaga serie este disponibilă doar pe Disney+

Îndrăgitul serial „Anatomia lui Grey”, produs de Shonda Rhimes, revine cu un sezon nou, în exclusivitate pe platforma de streaming Disney+, din 26 octombrie. Acest nou sezon vine în completarea celorlalte disponibile în România exclusiv pe Disney+. Astfel Disney+ este casa celebrei drame medicale de succes „Anatomia lui Grey”.

Acțiunea se desfășoară la șase luni după finalul sezonului 18, când cinci noi stagiari se alătură personalului de la Grey Sloan Memorial Hospital, în interpretarea actorilor Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho și Midori Francis.

Distins cu Globul de Aur® 2007 pentru cel mai bun serial dramatic de televiziune și nominalizat la mai numeroase premii Emmy®, inclusiv pentru cel mai bun serial de dramă, „Anatomia lui Grey” este considerat unul dintre cele mai bune seriale de televiziune ale timpurilor noastre. Drama medicală aflată acum la cel de-al 19-lea sezon, o urmărește pe Meredith Grey și echipa de medici de la Grey Sloan Memorial, care se confruntă zilnic cu decizii de viață sau de moarte. Aceștia se sprijină unul pe celălalt și, uneori, între ei se leaga mai mult decât o simplă prietenie. Împreună descoperă că nici medicina și nici relațiile nu pot fi definite în alb și negru.

GREYÕS ANATOMY – ÒEverything has ChangedÓ Ð After a long six months, Grey Sloan Memorial has reinstated its residency program. A group of talented and striving young interns has been recruited as the attending surgeons work to rebuild the program to its former glory. Meredith, still functioning as the interim chief, sees Nick for the first time since she rejected his offer to move to Minnesota. Meanwhile, Bailey tells Richard she is not ready to return to work; Levi works up the courage to break disappointing news to Jo, and things turn awkward when Link realizes he has met one of the interns already. With Amelia and MaggieÕs help, the new doctors are thrown into their first day on the job dealing with injuries from a recent tornado on the season 19 premiere of ÒGreyÕs Anatomy,Ó THURSDAY, OCT. 6 (9:00-10:01 p.m. EDT), on ABC. (ABC/Liliane Lathan)
ALEXIS FLOYD, JAMES PICKENS JR.

Titlul se alătură producțiilor recent lansate pe platforma Disney+ printre care „The Old Man”, „Ursul” sau „Candy: Crimă în Texas”.

Disney+ este disponibil la prețul de doar 29,99 lei pe lună – fără costuri suplimentare, existând opțiunea de a renunța oricând la abonament. Platforma de streaming găzduiește filme, seriale și documentare pentru toate gusturile. În plus, pe tot parcursul anului se lansează noi seriale TV, filme de succes și producții originale exclusive de la cele șase branduri ale platformei de streaming: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Printre serialele difuzate pe Disney+ se numără „Neveste disperate” și „This Is Us”. Cu o bibliotecă vastă de producții de divertisment, care cuprinde orice, de la documentare la drame aclamate de critici și de la comedii la animații clasice- veți găsi o mulțime de povești la care vă așteptați, plus multe altele.