Ana Maria i-a spus MULȚUMESC mamei sale: „A fost în fiecare moment lângă mine”

Toma Ana Maria, din județul Ilfov, i-a spus MULȚUMESC mamei sale, iar Venera Pădureanu și-a auzit mesajul special de mulțumire în emisiunea Europa Express de luni, 3 august, care va apărea și pe ciocolata Atenție! personalizată primită în dar.

”As dori sa ii pot multumi mamei mele pentru tot ajutorul pe care m-i l-a oferit. Anul acesta am trecut printr-o cumpana a vietii, dar prin care cu siguranta nu as fi putut trece fara ajutorul celei mai importante persoane din viata oricarei persoane, mama. A fost in fiecare moment langa mine pentru a ma ingriji si a imi spune “Totul va fi bine, mami este aici!”. Indiferent de cat mult sufeream, ea nu voia acest lucru desi in inima ei poate era si mai multa tristete, ascundea printr-un zambet cald si o lacrima. Nimic pe aceasta lume nu se compara cu devotamentul si dragostea pe care numai o mama ti-o poate oferi. Este cel mai frumos gest pe care il pot face pentru ea dupa tot ceea ce a facut si face pentru mine. Mai ales ca va indrageste asa mult postul de radio, sunteti preferatii ei, ar fi o bucurie enorma in inima ei de mama. Va rog din suflet sa ma ajutati sa imi indeplinesc visul! Va multumesc, EuropaFM!”, ne-a scris Ana Maria pe europafm.ro.

Baxul de ciocolată Atenție! va ajunge la mama Roxanei cu următorul mesaj din partea sa:

„Mami, te iubesc enorm si iti multumesc pentru fiecare zambet!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!