Confidenţialitate

Amprentele regizorului Quentin Tarantino, imortalizate în cimentul de la Hollywood – VIDEO

Regizorul şi scenaristul american Quentin Tarantino şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, marţi, în faţa celebrului cinematograf TCL Chinese Theatre din Los Angeles, informează Reuters.

Amprentele mâinilor şi picioarelor lui Quentin Tarantino, renumit pentru filmele sale “Pulp Fiction”, ”Inglorious Basterds” “Kill Bill” sau ”Django Unchained” care au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale, sunt expuse pe Hollywood Boulevard alături de cele ale unor actori celebri, precum Robert De Niro, Sandra Bullock şi Meryl Streep.

 

“Am vrut să-mi las amprentele mâinilor şi picioarelor în faţa cinematografului Chinese Theatre cu mult timp înainte de a avea o carieră. Este un lucru pe care am vrut să-l fac toată viaţa”, a declarat Quentin Tarantino.

Gestul coincide cu promovarea celui mai recent film al său, “The Hateful Eight“, lansat recent și nominalizat la trei categorii la Globurile de Aur, care urmează să fie acordate duminică la Los Angeles.

https://www.youtube.com/watch?v=MvYVPMznxjA