Confidenţialitate

AltCEVA (Re)descoperă muzica românească

Noul sezon AltCEVA vine la Europa FM cu o propunere specială, la început de an. AltCEVA revine din vacanță 100% românesc. Din seara asta începem să redescoperim muzică românească pe lângă care am trecut poate în grabă.

Într-o eră digitală care ofera zilnic pe platformele de streaming peste 100000 de cântece foarte multe lucruri bune pot scăpa.

În această seară, după multe mesaje primite, continuăm o temă deschisă anul trecut pe 1 decembrie: de ce muzica românească pop rock nu poate pătrunde în Occident.

Mihai Dinu i-a invitat în prima seară din noul sezon AltCEVA pe Adrian Despot (Vița De Vie), Doru Trăscău (The Mono Jacks), Oigan (Kumm, Robin And The Backstabbers, Moon Museum), Doru Pușcașu (om la lună) și Dan Byron (byron).

Motivele analizate de cei cinci invitați sunt multiple, iar unii dintre ei chiar vorbesc din propria experiență.

”Concluzia generală a acestor cinci discuții independente este una destul de clară, dar și plină de speranță, lucrurile bune se întâmplă mai ales în țară. Cu foarte multă muncă, efort și profesionalism”, spune Mihai Dinu,realizatorul sezonului special AltCEVA (Re)descoperă muzica românească.

AltCEVA (Re)descoperă muzica românească în fiecare seară de luni, de la ora 21:00, la Europa FM.