Confidenţialitate

Alina Gorghiu: „Data viitoare, Dragnea o să ne spună cum l-au răpit extratereștii și cum s-a bătut cu un omuleț verde ”

„Liderul PSD a pierdut contactul cu realitatea” sau “Liviu Dragnea se comportă ca Nicolas Maduro care și-a înscenat un asasinat” – sunt doar câteva din reacțiile celor din opoziție după declarațiile surprinzatoare a șefului PSD de aseară.

Alina Gorghiu, senatoarea PNL, a spus pentru Europa FM, că nimeni nu-l mai poate lua în serios pe Liviu Dragnea.

„Nu cred că mai poți să-i urmărești delirul zilnic. Îi cer să facă publică plângerea penală pe care a depus-o pentru tentativă de omor. La ce unitate de parchet a făcut-o, când a făcut-o … Le cer, de-asemnea, Parchetelor să comunice pulbic ce s-a întâmplat în acel dosar, tocmai pentru a demonstra cât de scurte sunt picioarele minciunii domnului Dragnea, pentru că – probabil – săptămâna viitoare, în același platou de televiziune, o să vină și… urmează episodul doi: o să ne spună cum l-au răpit extratereștii și cum s-a bătut domnul Dragnea cu un omuleț verde și lipicios trei zile , până a fugit de pe Pluto, și că extraterestrul era angajatul domnului Trump. Revenind în cheia serioasă este absolut grobian delirul domnului Dragnea și ține de patologic.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Nici internetul nu a trecut ușor peste afirmațiile liderului social democrat.

Liviu Dragnea apare alături de personaje negative atât din filme, cât și din benzile desenate.

„Parabola domnului Dragnea seamănă perfect cu minciuna gogonată a dictatorului venezuelean Nicolas Maduro care și-a înscenat un asasinat împotriva sa, pe care l-a folosit pentru represiuni ulterioare împotriva opoziției”, a scris pe pagina sa de Facebook, Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

https://www.facebook.com/SiegfriedMEP/posts/1945253078871958?__xts__%5B0%5D=68.ARAZH3bRmNJpm9iNNpupC9SyRN2XxDSou20S3uhCuT-jjISuUQGrADPbR2XivHoMMUkH29s_nQcdYYwVMRWzjh4g2aFiM1pfe0aYzwMgVNvFZIASLZt-xQyUdIuGuL8rfYNWkc2fN7Ex&__tn__=-R

Eugen Tomac, liderul PMP, spune “așa cum pe Ceaușescu au vrut să îl îndepărteze agenturili străine, lui Dragnea i-a pus ochi răi un om foarte celebru în lume”. Liderul PSD a pierdut contactul cu realitatea, mai spune Eugen Tomac.

https://www.facebook.com/eugen.tomac/posts/1782645061820120?__xts__%5B0%5D=68.ARDZUPTB6POcowb6jvLbwZDSWtLl3B-xS_-PNHg_yV0RWWAOxU5YcI-IzycJM2p8p_hfncXoxMexGmx_zdkGg0SXpb3jt4pyul-Tzx9ZKBunf8unLrrb2YPBnWAVXSPGGWwM_bXhQuw2&__tn__=-R

https://www.facebook.com/MielulSfant/posts/1863401800403386

https://www.facebook.com/Radu.Sporis/posts/2101613976524954