Confidenţialitate

Deținutul de la penitenciarul Poarta Albă care a evadat miercuri după-amiaza, prins aproape 3 ore mai târziu | FOTO

A fost alertă în județul Constanța după ce penitenciarul Poarta Albă a sesizat evadarea unui deținut. Patrule ale penitenciarului și ale poliției l-au căutat pe bărbatul dispărut. El ispășea o condamnare de 2 ani și jumătate închisoare pentru furt și infracțiuni cu violență. Acesta a fost găsit aproape 3 ore mai târziu pe un câmp în zona Autostrăzii A2.

UPDATE 18:40. Bărbatul evadat a fost prins de polițiști

„La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 18.25, bărbatul care ar fi evadat din Penitenciarul Poarta Albă a fost depistat, pe un câmp din apropierea Autostrăzii A2, de un echipaj format din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 3 Poliție, Serviciului de Ordine și Siguranță Publică și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Deoarece bărbatul nu s-a supus somațiilor verbale ale polițiștilor, pentru imobilizarea acestuia a fost efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Bărbatul se află acum în custodia polițiștilor. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare”, transmit autoritățile.

Știre inițială

„Vă informam faptul că astăzi, în jurul orei 12:30 un deținut a părăsit punctul de lucru.

Numele acestuia este Cataramă Ilie Cosmin, condamnat la 2 ani și 5 luni pentru infracțiunea de influențarea declarațiilor.

În vederea capturării acestuia, au fost dispuse masurile specifice, au fost formate echipe de căutare, s-a dispus alarmarea unității și a fost informată ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ A PENITENCIARELOR precum si IPJ CONSTANȚA și IPF.

Deținutul are înălțimea de 166 cm, statura atletica, ochi căprui, față ovală, ten deschis, păr negru, sprâncene arcuite, tatuaje pe mâna stângă și gat, iar la momentul părăsirii punctului de lucru purta tricou negru, șapcă neagră, blugi 3/4 și adidași verzi marca Puma”, transmit autoritățile.

Sursa foto: Penitenciarul Poarta Albă

Sursa foto: Penitenciarul Poarta Albă

Citește și: Două surori, în comă la spital, intoxicate cu o substanță pentru deparazitarea animalelor | Tinerele sunt însărcinate