ALEGERI SUA: Reduceri la biletele de avion one-way din SUA spre Canada

După ce site-ul pentru imigrare al guvernului Canadei s-a prăbuşit marţi noaptea, în timp ce rezultatele alegerilor din SUA conturau o victorie pentru Donald Trump, un site românesc încearcă să profite de situaţie cu o ofertă inedită.

„Vola.ro vine în sprijinul celor care vor să emigreze din SUA, în Canada, cu o ofertă specială la bilete de avion: toate biletele de avion one-way din SUA spre Canada, achiziţionate de pe Vola.ro, beneficiază o reducere cuprinsă între 20% şi 30%, folosind codul jumpbecausetrump„, se arată în comunicatul remis Europa FM.

Site-ul serviciului canadian de imigrări a cedat

Pentru a obţine dreptul de a se muta în Canada, solicitanţii trebuie să aplice pe siteul pentru imigrare al guvernului Canadei pentru o rezidenţă permanentă.

Pagina oficială de Twitter a statului canadian informa, pe măsură ce rezultatele parţiale se conturau în favoarea lui Donald Trump, că „imigranţii sunt încurajaţi să îşi aducă cu ei tradiţiile culturale şi să le împartă cu noii lor concetăţeni”.

Problemele site-ului serviciului canadian de imigrări au fost corectate după mai multe ore în care acesta nu a putut fi accesat iar internetul s-a umplut de glume pe seama apetitului americanilor de a-şi găsi o nouă casă după ce Donald Trump devine preşedintele SUA.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS