Alegeri parlamentare: Cum s-au pregătit vrâncenii pentru deschiderea secțiilor de vot | AUDIO

Autoritățile din Vrancea s-au pregătit pentru buna desfășurare a alegerilor parlamentare din acest an.

Amănunte într-un reportaj realizat de corespondenta Europa FM Claudia Toader: ”Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00, dar pentru ca ele să fie pregătite, cei care azi ne îndrumă pe fiecare și au grijă ca totul să decurgă bine și-au luat rolul în primire cu mult mai devreme.

Era încă noapte când membrii secțiilor de votare s-au întâlnit și au aranjat totul pentru ca la 7 să se poată spune start vot.

Președinții au împărțit membrilor secțiilor de votare listele cu alegătorii, iar după ce urnele au fost aranjate, ștampilele și buletinele de vot pregătite, iar dezinfectanții și tot ce mai trebuie au fost la locul lor, s-a făcut ora ca secția de votare să se deschidă.

Iată ce spunea dimineață la ora 7, Flaviu Șerbu, președinte Secția de votare nr. 2 Focșani: ”Au fost repartizate listele, buletinele de vot sunt la președinte, ștampilele pregătite, materialele dezinfectante la fel, pregătite pentru fiecare alegător”.

Primul care a intrat în secția de votare a fost un polițist, pe care îl aștepta o zi lungă de muncă. Însă chiar dacă încă nu se luminase de ziuă, au început să apară și alegătorii: în principal oameni în vârstă, care spun că la toate alegerile sunt matinali, și pe care acum i-a scos din casă dorința unui trai mai bun pentru țară, dar mai ales pentru copii și nepoți.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS