Alege să-i sărbătorești pe cei care îți fac sărbătorile! Surpriză de la Loredana, în direct în Deșteptarea – AUDIO

La Europa FM, alege să-i sărbătorești pe cei care îți fac sărbătorile! Marți, chiar de Moș Nicolae, Vlad Petreanu și George Zafiu au stat de vorbă cu Grațiela, din Iași, care este fană Loredana Groza și care are grijă să le facă celor dragi meru sărbători de milioane.

”Tu esti soția pe care mi-am dorit-o dintotdeauna și ești mama fetiței pe care am visat-o dintodeauna. Te iubesc!”, a ținut să-i transmită soțul, Marius,  la Europa FM.

Pentru că a apucat să ne spună și că jumătatea lui o admiră pe Loredana, în această dimineață Grațiela a avut ocazia să stea de vorbă cu ea și să primească urările în direct chiar de la vedeta preferată.

Și pentru ca sărbătorile să fie mai frumoase, urările au fost completate cu un superb brad de la magazinuldebrazi.ro, parte a Silva Group România,  care va ajunge la timp în Iași pentru un Crăciun fericit!

La Europa FM dorința ta prinde viață! Spune-ne pe europafm.ro cine îți face sărbătorile fericite iar noi te ajutăm să-i faci o surpriză frumoasă, completată cu un superb brad de Crăciun.

Lasă-i mesajul tău de mulțumire și ajută-ne cu detaliile despre modul în care îți face ție sau celor din jur sărbătorile mai frumoase. De restul ne ocupăm noi!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.