Confidenţialitate

Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia răposatei Halyna Hutchins, pe care a împușcat-o accidental pe platourile de filmare

Actorul american Alec Baldwin a anunţat, miercuri, că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, împuşcată mortal în octombrie 2021 cu o armă de recuzită cu care Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare la pelicula “Rust”, relatează Agerpres, citând AFP.

Într-un mesaj pe Instagram, startul hollywoodian a declarat că este “recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Filmările la pelicula “Rust” vor fi reluate în ianuarie 2023, potrivit unui alt comunicat.

Acordul pune capăt proceselor civile intentate de familia directoarei de imagine Halyna Hutchins împotriva lui Alec Baldwin.

Valoarea acestui acord negociat, care trebuie validat de un judecător, nu a fost dezvăluită.

“Nu vreau să lansez incriminări sau să desemnez vinovaţi”, a declarat soţul directoarei de imagine, Matthew Hutchins, citat în comunicatul echipei de producţie a filmului. “Cu toţii suntem convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”, a mai spus el.

Halyna Hutchins a murit în octombrie anul trecut după ce revolverul cu care actorul Alec Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare din New Mexico s-a declanşat, împuşcându-i pe directoarea de imagine şi pe regizorul filmulu. Joel Souza a fost rănit, dar a supravieţuit.

În vârstă de 64 de ani, Alec Baldwin a negat orice responsabilitate pentru moartea Halynei Hutchins şi a spus că prezenţa muniţiei reale nu ar fi trebuit niciodată permisă pe platoul de filmare de la Bonanza Creek Ranch al acestui western.