Albumul de debut Meghan Trainor, ‘title’, pe prima poziţie în topul Billboard 200

Albumul Meghan Trainor – ‘title’ s-a vândut în peste 237.511 de unități în 7 zile și devine primul material discografic al unei artiste pop care obține acest record, în ultimii 5 ani.

Albumul ‘title’ domină și vânzările iTunes, dar și topurile muzicale pop din SUA, dar și din alte 67 de țări. Albumul Meghan Trainor – ‘title’ s-a vândut în peste 237.511 de unități în 7 zile și devine primul material discografic al unei artiste pop care obține acest record, în ultimii 5 ani.

Piesa ‘All about that bass‘, extrasă de pe acest album, se bucură de un succes răsunător și are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar recent piesa a fost nominalizată la categoria ‘Record Of The Year‘, în cadrul premiilor Grammy.

All About That Bass‘ s-a poziționat 8 săptămâni pe primul loc în topul Billboard Hot 100.

După lansare, reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, iar pe YouTube au fost lansate numeroase cover-uri după piesă, printre care cel de la Saturday Night Live, cu Jimmy Fallon în rolul principal.

La nivel mondial, piesa a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale din peste 58 de țări, cu peste 10 milioane de descărcări și peste 275 de milioane de stream-uri. Al doilea single de pe album, ‘Lips Are Movin‘, lansat în urmă cu câteva săptămâni, a primit de 2 ori discul de platină și este în continuă creștere în topurile internaționale.