Confidenţialitate

Al treilea deces în urma dezastrului de la Crevedia

Încă un om a murit din cauza arsurilor suferite în incediul de la Crevedia, unde sâmbătă o stație GPL ce funcționa ilegal a sărit în aer. Pacientul era internat la spitalul Floreasca cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală, potrivit Ministerului Sănătății.

„În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație”, transmite ministerul Sănătății.

La spitalul Floreasca unde era internat pacientul decedat în cursul nopții trecute mai există încă o persoană în stare la fel de gravă, cu arsuri pe aproape tot corpul.

Numărul morților ajunge la trei, în urma tragediei. Vă reamintesc, primii doi oameni care au murit erau soț și soție. Bărbatul a murit în urma unui infarct în seara tragediei, iar soția lui a decedat duminică din cauza arsurilor suferite.

58 de persoane au fost rănite în urma exploziilor de la stația GPL care funcționa ilegal, 12 fiind în acest moment internate la spitale din străinătate.

Peste 20 de persoane mai sunt internate în acest moment la spitale din București, restul fiind externate.