Al optulea caz de coronaviroză în România | AUDIO

Este vorba de un bărbat de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, intrând în contact direct cu acesta.

Inițial, autoritățile au anunțat că este vorba despre o femeie din Olt, nu un bărbat. Au rectificat ulterior informația.

Bărbatul nu are simptome și este dus acum la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova, a spus pentru Europa FM secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tot astăzi, Ministerul de Externe a anunțat că în total sunt trei români confirmați cu coronavirus pe teritoriul Italiei.

Cazurile acestora s-au înregistrat în Trieste, Cremona și Bologna.

Ieri, autoritățile anunțau că dintre toate cazurile confirmate în România, testele au ieșit ulterior negative pentru trei pacienți.

Trei dintre pacienții diagnosticați în România au fost declarați vindecați, după ce două teste, efectuate succesiv în timp de 24 de ore, au ieșit negative.

Potrivit autorităților, în România, 21 de persoane se află în carantină, iar alte 12.158 sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS