Confidenţialitate

Al doilea weekend din aprilie aduce ”Final Frontier” – singurul târg de carte SF&Fantasy

În week-end-ul 13-14 aprilie, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din București (Splaiul Unirii nr. 176), între orele 11:00 și 19:00, va avea loc Final Frontier #8 – singurul târg de carte SF&Fantasy. Intrarea este liberă.

”Ca întotdeauna, vei găsi la târg cele mai noi cărți SF&Fantasy, dar și colecțiile clasice, totul la prețuri speciale, de la cele mai importante edituri de gen: Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books, Herald și mulți alții.

Nu rata întâlnirea cu autorii tăi preferați la numeroasele lansări de carte pregătite pentru tine, discuții și paneluri, dar și sesiuni de Q&A, aprobate de dragonii înțelepți.

Invitatul special al acestei ediții este scriitoarea Ana Maria Negrilă, un nume al SF-ului românesc care îți va dezvălui secretele unei autoare de succes.

Lumile fantastice se extind și dincolo de cărți, așa că îți poți planifica un întreg week-end la Final Frontier #8”, explică organizatorii târgului de carte, într-un comunicat transmis Europa FM.