Confidenţialitate

Air France, KLM, Delta și Virgin Atlantic au anunțat semnarea unui nou parteneriat

Air France, KLM, Delta și Virgin Atlantic au anunțat semnarea unui nou parteneriat, oferind astfel o selecție mai largă de rute și progame extinse de fidelizare pasagerilor care călătoresc între Europa, Marea Britanie și America de Nord.

Parteneriatul oferă 238 de conexiuni cu orașe din America de Nord, 98 în Europa continentală și 16 în Marea Britanie și 110 rute trans-Atlantice care operează non-stop.

Membrii eligibili care au atins statutul Elite în cadrul programului de fidelitate beneficiază și de îmbarcare prioritară la oricare dintre cele patru companii aeriene și se pot relaxa în peste 100 de lounge-uri din aeroporturile în care călătoresc, precizează un comunicat comun transmis de Air France, KLM, Delta și Virgin Atlantic .

“Clienții sunt principalii beneficiari ai alianței noastre cu Delta, Air France și KLM, întrucât aceștia pot beneficia acum de conexiuni variate și mult mai convenabile, o selecție largă de zboruri, orare de zbor sincronizate astfel încât să se reducă perioadele de escală și a se petrece strict perioada optimă în aeroportul de legătură, precum și servicii îmbunătățite și beneficii extinse de fidelizare” a declarat Shai Weiss, CEO Virgin Atlantic.

Pe de altă parte, CEO-ul Delta, Ed Bastian, a ținut să menționeze: “Parteneriatul nostru extins este un pas important înainte pentru toate companiile aeriene implicate, oferindu-se o fiabilitate mai mare, beneficii de călătorie de top și serviciile de vârf pe care clienții noștri le merită. Lansarea de astăzi aduce colaborarea noastră istorică, de lungă durată, la un nou nivel, și ne ajută să ne diferențiem mai ușor de restul industriei.”

“La zece ani de la prima noastră asociere cu Delta, acest nou acord este o etapă majoră care ne va consolida și mai mult prezența pe zborurile trans-Atlantice, permițând pasagerilor noștri să aleagă între patru mari companii aeriene care conlucrează în beneficiul lor”, a declarat și CEO-ul Air France-KLM Group, Benjamin Smith.