Ai prea multe haine? Doneaza-le! (AUDIO)

Puteți dona haine, jucarii sau incaltaminte pe 22 iunie, în București, între orele 10 și 16 în Parcul Eroilor.

Duminică, 22 iunie, între orele 10 și 16, în Parcul Eroilor, la ieșirea de la metrou de la Statuie, opus ieșirii dinspre Spitalul de Urgență, puteți merge să faceți donații.

Hainele trebuie sa le duceti deja puse în saci, separate, cele de copii de cele de adulți, cât și femei/bărbați. La fel și încălțămintea.

Donațiile vor fi preluate de Asociația Fluens și vor fi ulterior împărțite și duse către diferite case de copii sau familii cu venituri foarte mici.

Toate obiectele trebuie să mai poată fi folosite, să fie într-o condiție bună, să nu fie rupte sau stricate. Este foarte important ca cei care le vor primi să se poată folosi de ele, să se bucure și să le poarte cu drag.

Pentru cei care nu puteți ajunge duminică la eveniment, dar totuși aveți haine, jucării sau încălțăminte pe care vreți să le donați, puteți contacta organizatorii evenimentului, la adresa de e-mail laviniaivanica@yahoo.com sau direct pe pagina de Facebook a evenimentului ‘Ai prea multe haine? Doneaza-le!’, pentru a afla mai multe informații despre sediile asociațiilor colaboratoare.