Agresorul din Mehedinți nu avea restricții impuse, chiar dacă victima depusese plângere | AUDIO

Ion Turnagiu, bărbatul ce a incendiat-o vinerea trecută pe adolescenta de 17 ani, nu avea emisă pe numele său nicio restricție legată de plângerea fetei pentru viol.

Tânăra a depus plângere pentru agresiune sexuală împotriva bărbatului marțea trecută, pe 9 iunie, iar până când acesta i-a dat foc, Parchetul de la Vânju Mare nu a dispus vreo măsură restrictivă.

De patru zile, fata se află inconștietă, intubată, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Mehedinți, Andreea Rădoi, spune că dosarul penal pentru viol a fost deschis de Poliție chiar în ziua depunerii plângerii, dar mai departe, ce a făcut procurorul care a preluat cazul, nu e clar.

Dosarul a rămas deschis chiar dacă la expertiza medico legală, nu s-a dovedit că fata fusese agresată sexual.

„Dosarul penal este în continuare la Parchet, pentru viol. Bărbatul a fost monitorizat de polițiști în permanență, mai ales că s-a întors recent din Olanda, iar din 7 iunie a intrat în izolare la domiciliu.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Andreea Rădoi

Din momentul depunerii plângerii fetei pentru că ar fi fost violată de criminalul eliberat anul trecut și până când ea a fost incendiată, criminalul a postat pe internet filmări care le-au dat de gândit polițiștilor. Fără însă ca vreo autoritatte să dispună vreo măsură.

„Manifesta un comportament deviant, avea o cădere psihică. Având în vedere că știau trecutul, că era eliberat condiționat, era monitorizat acasă, în online.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Adolescenta incendiată ar fi trebuit să fie operată ieri, însă purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, spune că starea sa este prea gravă pentru o intervenție:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de la langă Judecătoria Vânju Mare, instituție care are în lucru dosarul de viol, ne-a declarat că nu poate oferi deocamdată nicio explicație pentru neluarea unei măsuri preventive.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS