Confidenţialitate

Aglomerație infernală în parcările pârtiilor de schi din țară | AUDIO

La Băișoara, în județul Cluj, echipajele de poliție au restricționat accesul mașinilor către cota 1.600 după ce parcarea s-a umplut. Oamenii care nu au reușit să urce cu telegondola ieri, la Sinaia, iși vor primi banii înapoi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Administratorii pârtiei de schi Băișoara din județul Cluj au anunțat încă de dimineața că se așteaptă la o zi aglomerată. Pe parcursul zilei, Poliția a restricționat accesul spre parcarea de la cota 1.600 din cauza fluxului mare de turiști.

Repectiva parcare are o capacitate de 800 de locuri, iar prețul este 15 lei. Și luni poliția a oprit accesul mașilor către Vârful Buscat. La Sinaia, unde luni oamenii au stat ore întregi la cozi pentru a urca cu instațiile de transport pe cablu, autoritățile locale au anunțat că oamenii își pot recupera banii dacă nu au reușit să urce la cota 2000.

Tot ce trebuie să facă oamenii este să trimită o fotografie a schipassului, bonul fiscal și motivele pentru care solicită returnarea banilor către societatea de Transport Urban Sinaia.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Aglomerație uriașă la instalațiile de transport pe cablu din Sinaia. Compania anunță că nu mai vinde cartele „de niciun fel” | AUDIO